Cart CMS - Free Shopping Cart Solution

Addthis.com прекрати дейност от 1 юни, което засяга всички opencart магазини

услугата на компанията Oracle за споделяне на съдържание addthis.com е прекратила дейността си, считано от 1 юни

image.png
спира да функционира на 31.5.2023

Тъй като тази услуга е интегрирана част от продуктовите страници на opencart до версия 3.х, включително, спирането ѝ вероятно засяга и вашия opencart магазин. Резултатът, който ще можете и сами да установите, е чувствителното увеличаване времето за зареждане на продуктовите страници.

Последващият ефект от забавянето в зареждане на страниците като минимум може да се очаква да включва:- увеличаване излизанията от сайта на потребителите от продуктовите страници;- поява на негативни отзиви за сайта;- промяна в класирането на продуктовите страници на сайта в резултатите от търсения на търсачките;- намаляване броя на продажбите.
От компанията препоръчват услугата да бъде незабавно деактивирана във всички сайтове, които са я ползвали до момента (вижте информацията от тях по-долу). Това е и нашата препоръка. 
За тези от вас, които се нуждаят от професионална помощ в тази задача, ние сме готови да съдействаме с платените си услуги за премахване на AddThis от кода на вашия магазин – цена: 50 лв. еднократно, срок: 6 ч. 
За ваше улеснение и по-бърза реакция от наша страна, можете да заявите премахване на AddThis чрез формата по-долу.

Comments are closed.