Cart CMS - Free Shopping Cart Solution

Курс за работа с Opencart от Pro-Soft

юли 20, 2016   //   by OpenCart BG   //   Новини около OpenCart  //  No Comments

Как се създава онлайн магазин с OpenCart

OpenCart е много добре решение, ако желаете да създадете собствен онлайн магазин. Но как точно се работи с OpenCart? Системата е сравнително лесна за ползване, изградена е на базата на MVC шаблона, като ясно са разделени графичния интерфейс, бизнес логиката и данните в приложението.

Всеки може да свали и инсталира OpenCart безплатно. След това, обаче са необходими някои настройки, за да бъде системата сигурна и да можете да ползвате всички функционалности. Като цяло, OpenCart е толкова добра система, защото дава огромна свобода за промяна.

Отлична идея е, когато решите да създадете електронен магазин с OpenCart, да научите как точно работи платформата. Можете да го направите и с този онлайн курс за OpenCart. В него разглеждаме различни аспекти от работата със системата и как правилно да се настрои и използва.

Курс за Opencart

OpenCart уроци

Темите, които са обхванати в курса са свързани с OpenCart, като има и малко по-общи, свързани с това какво трябва да има един успешен електронен магазин. Ето малка част от съдържанието, което разглеждаме по време на курса:

  • Как се инсталира OpenCart;
  • Интерфейс и основни разположения;
  • Как се добавят продукти в OpenCart;
  • Инсталиране на български език;
  • Как се инсталира тема в OpenCart;
  • Автоматичен експорт и импорт на продукти;
  • Какво е vQmod…

Общо обучението е разделено в над 33 видео урока, като ще се добавят още теми, когато има новости в OpenCart.

Оптимизация за търсачки на OpenCart

Много важен аспект за всеки онлайн магазин е оптимизацията за търсачки. По подразбиране OpenCart не е пригодена за добро позициониране в Google и някои промени трябва да се извършат ръчно. В онлайн обучението разглеждаме този аспект и показваме как точно да се извършат тези настройки. Вижте в тази статия няколко съвета за SEO на Opencart.

Полезност на OpenCart курса

Спореден нас, полезността, коята дава обучението, е многократно надхвърляща цената му. Изключително важно е да се запознаете с детайлите на системата, преди да започнете да изграждате своя онлайн магазин на OpenCart. В противен случай рискувате да оставите големи дупки в сигурността, да не се индексирате напред в Google и като цяло да срещнете много трудности в използването на системата.

Можете да намерите още информация за нас на нашата интернет страница – www.pro-soft.bg. Потърсете ни!

Симеон Емануилов
Магистър „Информационни технологии“ и собственик на Pro-Soft.bg

Comments are closed.