Cart CMS - Free Shopping Cart Solution

Безплатни книги със съвети и трикове за OpenCart

дек. 18, 2015   //   by OpenCart BG   //   Новини около OpenCart  //  No Comments

Нашите колеги от IsenseLabs имат страхотна инициатива в помощ на всички собственици на opencart магазини – поредицата безплатни книги „Съвети и трикове за OpenCart 2.0“. Ето какво ни писаха те по този повод:

OpenCart-Tips-and-TricksПоследните няколко месеца усилено работихме по създаването на първите 2 напълно безплатни OpenCart книги. Целта на книгите е да популяризират OpenCart като платформа както и да въведат начинаещият потребител в използването и. Включват множество съвети, обяснения, уроци и „направи си сам“ примери. Книгите станаха част от документацията на OpenCart http://docs.opencart.com/, както и присъстват в Amazon.com, Apple BookStore, Barnes and Noble и т.н.

Обръщам се с молба към вас да сложим линк към книгите, за да могат потребителите на OpenCart.bg да ги свалят безплатно (тук: http://isenselabs.com/books/allbooks).

С  други думи, в поредица от е-книги, ще можете да намерите всичко нужно за стартирането на OpenCart електронен магазин. Излязлите вече две книги са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали потребители.

Ето и малко повече информация за съдържанието на първите части от „Съвети и трикове за OpenCart 2.0“.

Част 1 съдържа:

  • 8 урока за стартиране на Вашия електронен магазин
  • Практически съвети и уроци от тип „направи си сам“
  • Подобряване сигурността с цел защита от хакери
  • Полезни съвети за електронната търговия и как да сте по-добри от конкуренцията

Част 2 съдържа:

  • 40 страници с въвеждащи уроци за OpenCart
  • Практически съвети и уроци от тип „направи си сам“
  • Подобряване сигурността с цел защита от хакери
  • Уроци за напреднали програмисти: „Как да работим с новото OpenCart API и Event-системата?“

Надяваме се с публикуването на тази информация да сме полезни и ние, а адресът, където можете да намерите и изтеглите безплатно въпросните първи две електронни книги от поредицата „Съвети и трикове за OpenCart 2.0“ е http://isenselabs.com/books/allbooks. Единственото неудобство, надяваме се неголямо, е че книгите са на английски език.

Успех!

Comments are closed.