Cart CMS - Free Shopping Cart Solution

Екстенза Уеб Дивелъпмънт

ное. 19, 2013   //   by OpenCart BG   //   OpenCart разработчици  //  No Comments

extensa logoExtensa Web Development e софтуерна компания, разработваща интуитивни уеб сайтове и уеб приложения за български и чуждестранни клиенти. Качеството на изградените проекти е основна цел на компанията, а реализацията им се осъществява в съответствие с най-новите уеб технологии и стандарти.

Екипът на “Екстенза Уеб Дивелъпмънт” ООД се състои от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит в разработването на уеб приложения и софтуер. В компанията работят професионалисти, които отделят специално внимание, за да анализират внимателно точните нужди на клиентите и да реализират желаната визия и функционалност на проекта.

Широката гама от услуги и бизнес решения, които предлага Екстенза, са представени в следните основни категории:

  • Проектиране и разработка на онлайн магазини за електронна търговия
  • Проектиране и разработка на динамични и многофункционални уеб сайтове, уеб базирани приложения и бизнес системи
  • Изработка на корпоративни, презентационни, имиджови и мултимедийни уеб сайтове
  • Планиране, проектиране и разработка на мобилни приложения
  • Техническа поддръжка, обновяване и преработка на уеб сайтове, електронни магазини и уеб приложения

Екстенза Уеб Дивелъпмънт има богат опит в реализацията на електронни магазини базирани на OpenCart, Magento, Prestashop и други популярни системи. Задълбоченото познаване на системите, дългогодишният опит на екипа и високото качество са основните фактори големи български и чуждестранни компании като Еконт Експрес, Спииди АД, БОРИКА Банксървиз, Банка ДСК, Първа инвестиционна банка, Giropay AG и др. да се доверят на Екстенза при разработката на разширителни модули за интеграция на техните системи в онлайн магазини, базирани на трите най-популярни платформи.

Благодарение на успешните проекти и високите резултати постигнати при тяхната реализация, през последните години „Екстенза Уеб Дивелъпмънт” ООД успява да изгради и да поддържа бизнес взаимоотношения с локални и международни бизнес партньори, с водещо присъствие в техните браншове.

Повече информация за продуктите, разработени за OpenCart от Екстенза, можете да откриете в хранилището с разширения на Opencart.

За запитвания и връзка с компанията можете да посетите официалния сайт на „Екстенза Уеб Дивелъпмънт” ООД.

Владимир Докузанов
Управител

Възползвайте се от 10% отстъпка от всички услуги и продукти на компанията, като при контакта с екипа информирате,  че сте насочени към тях от Opencart.bg.

Comments are closed.