Cart CMS - Free Shopping Cart Solution

Нов партньор и още награди в конкурса за шаблон за OpenCart (Януари 2013)

ян. 15, 2013   //   by OpenCart BG   //   Новини около OpenCart  //  6 коментара

Имаме удоволствието да съобщим за още награди и възможности в конкурса за нов шаблон (дизайн) за OpenCart Януари 2013.  Българската хостинг компания ICN.BG откликна на инициативата ни да стане наш хостинг-партньор на конкурса, с което вашето участие в него, уважаеми уеб-дизайнери, ще бъда не само улеснено, но и с повече награди.

Улесненията за участниците в конкурса

ICN.BG предоставя на всеки желаещ да се включи в конкурса уеб дизайнер безплатен хостинг план за 3 месеца (не включва домейн). За да заявите желанието си и да се възползвате от тази възможност е нужно само да ни пишете, за да ви изпратим инструкции за регистриране на вашия хостинг план.

Наградите от ICN.BG

1. Една голяма награда в размер на 150 лв. във вид на хостинг услуга по избор.
2. Три награди „Икономичен“ хостинг план за 1 година.

Наградите ще бъдат изтеглени на 1.02.13 г. измежду българските уеб дизайнери, включили се в конкурса, на случаен принцип и ще бъдат обявени в нашия и в сайта на ICN.

Подкрепете българските уеб-дизайнери като споделите тази информация с вашите кръгове.

ICN Logo

Кратък профил на компания ICN.BG

Най-богатото портфолио на българския пазар е това на хостинг компания ICN.Bg. Като водеща фирма в областта на хостинг индустрията, ICN.BG се налага и като най-иновативна в тази сфера. Политиката на фирмата е да подкрепя младите хора и тези с желание за развитие. В тази насока на действия ICN.Bg подкрепя не малко ученически състезания, мероприятия и дейности, свързани с развиването на потенциала на подрастващите.

6 коментара

 • Чудесна инициатива, поздравления! Това, което ми харесва е, че за разлика от други подобни конкурси, авторът си запазва правата и дали ще пусне шаблона за свободно теглене или ще го продава след конкурса си е по негово усмотрение – все пак се занимаваме с бизнес и си е задължително да инвестираме в по-добър за потребителя дизайн. Мисля, че наградите са достатъчно стимулиращи и се надявам повече български дизайнери да се включат. Браво на ICN, че са решили да ви подкрепят, те са и моят избор за хостинг по принцип, дано и други спонсори откликнат като тях, защото конкурсите са един страхотен начин да развиваме и разпознаваме специалистите в бранша си, а те не са много у нас. Успех на участниците!

  • Васил, благодарим ви за поздравленията и пожеланията към участниците. И ние се надяваме при тази толкова добра възможност за показване на уменията им, повече наши уеб дизайнери да се включат в конкурса. А амбицията ни е да го провеждаме поне 2 пъти годишно, за да дадем шанс за повече награди на повече наши уеб дизайнери.

   Скоро предстоят и други хубави инициативи, но за тях когато му дойде времето.

 • Дизайна трябва ли да включва и програмиране посредством PHP, или е достатъчно само HTML/CSS/JS ?

  Позволена ли е употребата на безплатни плъгини (jQuery например), които са разрешени за персонална и комерсиална употреба ?

  А още нещо колко страници трябва да се направят ? 🙂

  • Съгласно посочените условия на конкурса, дизайнът трябва да е инсталиран и работещ с последната версия на OpenCart, като са разрешени всякакви допълнения, за които уеб дизайнерът има правото да ги използва.

   Т.е. не следва да се модифицират функционалности, стилови идентификатори и т.н., а по-скоро да се обогатяват (или разместват) с цел постигане по-добър, по-интересен, по-интерактивен, по-приятен и т.н. външен вид на е-магазина.

 • Едно голямо браво и на icn.bg за отпускането на награди за конкурса.

 • Кой е победителя в състезанието