Cart CMS - Free Shopping Cart Solution

Хостинг

Функционирането на вашия сайт или е-магазин е свързано не само с използваната от вас платформа, но и с т. нар.  хостинг – набор от сървърни ресурси, инструменти и услуги, осигуряващи възможността сайтът да бъде управляван, работи и бъде достъпен в Интернет пространството. Без да се навлиза в детайли по темата „какво е хостинг“, може да се каже още, че има огромен брой различни хостинг доставчици и, съответно, огромно разнообразие в параметрите на предлаганите от тях хостинг ресурси, услуги и цени. В резултат, всеки собственик на сайт е изправен пред море от предложения за „качествен хостинг“, „надежден хостинг“, „неограничен хостинг“, „евтин хостинг“ и т.н. Ние от OpenCart.bg, предлагаме на вашето внимание най-доброто за 99% от случаите хостинг предложение – това на iPage: неограничен хостинг с включен безплатно един домейн и още редица екстри само за $1,99 на месец! Вижте цялото предложение за хостинг на iPage!

Към това чудесно предложение за неограничен хостинг* (т.е. без ограничение на дисково пространство, трафик, брой хоствани домейни, сайтове, бази данни, пощенски кутии и пр.), ние ще добавим безплатно наши услуги на стойност 190 лв.:

  • Безплатна настройка на системата и сървъра за оптимална работа на вашия нов е-магазин
  • Безплатна инсталация на последната стабилна версия на OpenCart магазин

Какво е нужно, за да се възползвате? Да закупите хостинг от партньорите ни от iPage през връзката по-горе и да се свържете с нас, като попълните формата ни за заявка за инсталация на OpenCart магазин! След това, в рамките на 24 часа, вие вече ще разполагате с ваш работещ онлайн магазин.В случай, че бихте предпочели да ползвате български хостинг, то ви препоръчваме да разгледате предложенията на трите най-популярните и надеждни български хостинг компании: Superhosting.bg и ICN.bg.

Само покупката на хостинг от iPage, обаче, при нейното правилно отчитане , ви дава право на безплатно възползване и от услугата ни „инсталация на е-магазин Opencart“. Допълнително условие е да запазите закупения план минимум 60 дни (закриване на профила преди този срок анулира кредита ви за безплатно възползване от услугата ни и в този случай ще следва да ни бъде заплатена от вас).Отзиви за нас

Безплатен онлайн магазин с OpenCart
Искам да изкажа специалните си благодарности на екипа на opencart.bg!  Без тяхна помощ никога нямаше да успея да се справя. Изключително съм впечатлена, че те реагираха много бързо на всичките ми въпроси дори и късно вечер и през почивните дни. Тъй като не съм специалист в тази област, те ми помогнаха да осъществя мечтата си въпреки недостъчните ми знания. Благодарение на тяхната помощ, вече имам собствен онлайн магазин и бих ги потърсила отново за всякакви въпроси и проблеми. Това, че се обърнах към тях за инсталирането на онлайн магазина, ми спести много грешки, лутания и време.

Препоръчваме ви

affiliate_link

Хиляди магазини избраха OpenCart