Cart CMS - Free Shopping Cart Solution

Хостинг

Функционирането на вашия сайт или е-магазин е свързано не само с използваната от вас платформа, но и с т. нар.  хостинг – набор от сървърни ресурси, инструменти и услуги, осигуряващи възможността сайтът да бъде управляван, работи и бъде достъпен в Интернет пространството. Без да се навлиза в детайли по темата „какво е хостинг“, може да се каже още, че има огромен брой различни хостинг доставчици и, съответно, огромно разнообразие в параметрите на предлаганите от тях хостинг ресурси, услуги и цени. В резултат, всеки собственик на сайт е изправен пред море от предложения за „качествен хостинг“, „надежден хостинг“, „неограничен хостинг“, „евтин хостинг“ и т.н. Ние от OpenCart.bg, предлагаме на вашето внимание най-доброто за 99% от случаите хостинг предложение – това на BlueHost! Вижте различните планове за хостинг на BlueHost!

и изберете своя, а към него ние ще добавим безплатно наши услуги на стойност 190 лв.:

  • Безплатна настройка на системата и сървъра за оптимална работа на вашия нов е-магазин
  • Безплатна инсталация на последната стабилна версия на OpenCart магазин

Какво е нужно, за да се възползвате? Да закупите хостинг от BlueHost през връзката по-горе и да се свържете с нас, като попълните формата ни за заявка за инсталация на OpenCart магазин! След това, в рамките на 24 часа, вие вече ще разполагате с ваш работещ онлайн магазин.


В случай, че бихте предпочели да ползвате български хостинг, то ви препоръчваме да разгледате предложенията на двете най-популярни и надеждни български хостинг компании:

Superhosting.bg и Jump.bg.