Cart CMS - Free Shopping Cart Solution

Хостинг

Функционирането на вашия сайт или е-магазин е свързано не само с използваната от вас платформа, но и с т. нар.  хостинг – набор от сървърни ресурси, инструменти и услуги, осигуряващи възможността сайтът да бъде управляван, работи и бъде достъпен в Интернет пространството. Без да се навлиза в детайли по темата „какво е хостинг“, може да се каже още, че има огромен брой различни хостинг доставчици и, съответно, огромно разнообразие в параметрите на предлаганите от тях хостинг ресурси, услуги и цени. В резултат, всеки собственик на сайт е изправен пред море от предложения за „качествен хостинг“, „надежден хостинг“, „неограничен хостинг“, „евтин хостинг“ и т.н. Ние от OpenCart.bg, предлагаме на вашето внимание най-доброто за 99% от случаите хостинг предложение – това на iPage: неограничен хостинг с включен безплатно един домейн и още редица екстри само за $1,99 на месец! Вижте цялото предложение за хостинг на iPage!

Към това чудесно предложение за неограничен хостинг* (т.е. без ограничение на дисково пространство, трафик, брой хоствани домейни, сайтове, бази данни, пощенски кутии и пр.), ние ще добавим безплатно наши услуги на стойност 190 лв.:

  • Безплатна настройка на системата и сървъра за оптимална работа на вашия нов е-магазин
  • Безплатна инсталация на последната стабилна версия на OpenCart магазин

Какво е нужно, за да се възползвате? Да закупите хостинг от партньорите ни от iPage през връзката по-горе и да се свържете с нас, като попълните формата ни за заявка за инсталация на OpenCart магазин! След това, в рамките на 24 часа, вие вече ще разполагате с ваш работещ онлайн магазин.В случай, че бихте предпочели да ползвате български хостинг, то ви препоръчваме да разгледате предложенията на трите най-популярните и надеждни български хостинг компании: Superhosting.bg и ICN.bg.

Само покупката на хостинг от iPage, обаче, при нейното правилно отчитане , ви дава право на безплатно възползване и от услугата ни „инсталация на е-магазин Opencart“. Допълнително условие е да запазите закупения план минимум 60 дни (закриване на профила преди този срок анулира кредита ви за безплатно възползване от услугата ни и в този случай ще следва да ни бъде заплатена от вас).Отзиви за нас

Безплатен онлайн магазин с OpenCart
Възхитен съм от екипа на Opencart! Работата с него е удоволствие! Рядко у нас се среща толкова бърза и професионална реакция на поставените въпросите. Стилът им на работа мога да сравня с моите доставчици от Германия!

Препоръчваме ви

affiliate_link

Хиляди магазини избраха OpenCart