Cart CMS - Free Shopping Cart Solution

Opencart на български

Разработихме, обновяваме и поддържаме собствен пълен превод на Opencart на български за всички версии на Opencart от версия 1.5.0 насам. Преводът ни на езиковия пакет на платформата е съобразен с българската реч и търговска терминология и е на високо професионално ниво. Той отразява и спецификите в приложен план на различните функционалности, както в административната, така и в клиентската част на магазина и с отличното си качество ще спомогне за по-високото доверие във вашия е-бизнес от страна на българоговорящите посетители на вашия магазин.

Как да закупите нашия български езиков пакет за Оупънкарт

Можете да поръчате езиковия ни пакет:

Цената му тук е преференциална: 19 лв. вместо 38 лв. или с 50% по-ниска – възползвайте се!

 Лого на българския езиков пакетБългарски езиков пакет за Opencart

 

С натискането на бутона „Заплати и поръчай“ по-горе. Ще бъдете отведени на страница в ePay за плащане и след успешното му извършване, ще ви се зареди форма, в която да посочите конкретния езиков пакет, който желаете да получите. Попълнете я и натиснете бутона „Изпрати“, след което , в рамките на няколко часа, ще получите заявения български езиков пакет за Оупънкарт, заедно с указания за неговата инсталация, на посочената от вас е-поща.

Ако след успешно плащане не ви се зареди форма, в която да заявите желания от вас езиков пакет, моля свържете се с нас по удобния за вас начин!

Opencart поддържа многоезичност и позволява да управлявате съдържанието му на неограничен брой езици. По подразбиране обаче, след инсталиране на платформата, вие ще разполагате само с основния, английски език. Добавянето на други езици е свързано с две стъпки: сдобиване със желания от вас езиков пакет и инсталирането му в магазина – процедура, сходна с инсталиране на разширения.

Ние сме на разположение за помощ в процеса по инсталиране на пакета във вашия магазин, както и за всякакви други услуги за неговото успешно развитие и поддръжка.

Отзиви за нас

Безплатен онлайн магазин с OpenCart
Искам да изкажа специалните си благодарности на екипа на opencart.bg!  Без тяхна помощ никога нямаше да успея да се справя. Изключително съм впечатлена, че те реагираха много бързо на всичките ми въпроси дори и късно вечер и през почивните дни. Тъй като не съм специалист в тази област, те ми помогнаха да осъществя мечтата си въпреки недостъчните ми знания. Благодарение на тяхната помощ, вече имам собствен онлайн магазин и бих ги потърсила отново за всякакви въпроси и проблеми. Това, че се обърнах към тях за инсталирането на онлайн магазина, ми спести много грешки, лутания и време.

Препоръчваме ви

affiliate_link

Хиляди магазини избраха OpenCart