Cart CMS - Free Shopping Cart Solution

Opencart на български

Разработихме, обновяваме и поддържаме собствен пълен превод на Opencart на български за всички версии на Opencart от версия 1.5.0 насам. Преводът ни на езиковия пакет на платформата е съобразен с българската реч и търговска терминология и е на високо професионално ниво. Той отразява и спецификите в приложен план на различните функционалности, както в административната, така и в клиентската част на магазина и с отличното си качество ще спомогне за по-високото доверие във вашия е-бизнес от страна на българоговорящите посетители на вашия магазин.

Как да закупите нашия български езиков пакет за Оупънкарт

Можете да поръчате езиковия ни пакет:

Цената му тук е преференциална: 19 лв. вместо 38 лв. или с 50% по-ниска – възползвайте се!

 Лого на българския езиков пакетБългарски езиков пакет за Opencart

 

С натискането на бутона „Заплати и поръчай“ по-горе. Ще бъдете отведени на страница в ePay за плащане и след успешното му извършване, ще ви се зареди форма, в която да посочите конкретния езиков пакет, който желаете да получите. Попълнете я и натиснете бутона „Изпрати“, след което , в рамките на няколко часа, ще получите заявения български езиков пакет за Оупънкарт, заедно с указания за неговата инсталация, на посочената от вас е-поща.

Ако след успешно плащане не ви се зареди форма, в която да заявите желания от вас езиков пакет, моля свържете се с нас по удобния за вас начин!

Opencart поддържа многоезичност и позволява да управлявате съдържанието му на неограничен брой езици. По подразбиране обаче, след инсталиране на платформата, вие ще разполагате само с основния, английски език. Добавянето на други езици е свързано с две стъпки: сдобиване със желания от вас езиков пакет и инсталирането му в магазина – процедура, сходна с инсталиране на разширения.

Ние сме на разположение за помощ в процеса по инсталиране на пакета във вашия магазин, както и за всякакви други услуги за неговото успешно развитие и поддръжка.