Cart CMS - Free Shopping Cart Solution

Разширения за OpenCart

Завършен проектКато всяка система с отворен код и OpenCart позволява да бъде надграждана и персонализирана не само от създателите си, а и от общността, която ползва и/или харесва платформата. Това надграждане се осъществява основно в две посоки: функционалности и дизайн, а самите приложения или модули се наричат с общото име „разширения“, защото те буквално разширяват възможностите на платформата, правейки я изключително гъвкава за приспособяване към всякакви проекти, свързани с възможността да се продава в Интернет.

Поради огромната популярност и постоянно развитие на платформата, общността от разработчици за OpenCart, сред които сме и ние, е също изключително активна. В резултат е налице огромно предлагане от безплатни и платени разширения за OpenCart – модули с нови или подобрени функционалности, шаблони и др. При нужда, всеки собственик на такъв онлайн магазин може да се възползва от нужното му разширение, за да модифицира online магазина си в почти всяко отношение, при това сравнително по-лесно и бързо отколкото с която и да е друга платформа за онлайн търговия. А дори и точно нужното разширение да липсва или да не работи по желания начин, то винаги може да се намери разработчик, който да създаде или модифицира за вас точно онова, от което имате нужда, за да имате перфектния online магазин.

Търговията в Интернет се развива и OpenCart, следвайки нуждите на потребители и търговци, също се променя, а с това и гамата от предлагани разширения. Ние ще се стараем регулярно да ви информираме за интересни разширения – модификация на налични или изцяло нови такива – като ви даваме и своите препоръки за най-добрите от тях. Така че, следете ни – ще сме ви полезни!

Отзиви за нас

Безплатен онлайн магазин с OpenCart
Искам да изкажа специалните си благодарности на екипа на opencart.bg!  Без тяхна помощ никога нямаше да успея да се справя. Изключително съм впечатлена, че те реагираха много бързо на всичките ми въпроси дори и късно вечер и през почивните дни. Тъй като не съм специалист в тази област, те ми помогнаха да осъществя мечтата си въпреки недостъчните ми знания. Благодарение на тяхната помощ, вече имам собствен онлайн магазин и бих ги потърсила отново за всякакви въпроси и проблеми. Това, че се обърнах към тях за инсталирането на онлайн магазина, ми спести много грешки, лутания и време.

Препоръчваме ви

affiliate_link

Хиляди магазини избраха OpenCart