Cart CMS - Free Shopping Cart Solution

Поддръжка

Opencart е сравнително лесна за овладяване платформа. Все пак, като всеки софтуер, още повече търговски софтуер, за да я използвате максимално ефективно, трябва да се запознаете с немалко информация за логиката на работа, за едни или други нейни функционалности и настройки. От друга страна,  за да можете да разчитате на този софтуер, ще е нужно да се погрижите за него и в техническо отношение. Затова обмислете възможността да си осигурите професионална помощ и поддръжка своевременно.

Бутон за помощВ тази връзка, ние също бихме могли да сме ви полезни и да ви съдействаме с консултация, обучение или в рамките на някакъв план за поддръжка.

  1. Еднократна намеса/консултация – 50 лв/час (минимум от 10 лв).
  2. Обучение за собственици/администратори (4 часа по телефон/Скайп) – 150 лв.
  3. Абонаментна поддръжка*:

план „Стандарт“ (10 лв./мес.)

  • намеса/отговор за до 5 писмени въпроса/казуса/действия на месец, свързани с управлението и работата на магазина;
  • време за реакция – от 2 до 6 часа в работни и до 12 часа в почивни дни.

план „Бизнес“ (25 лв./мес.)

  • намеса/отговор за до 5 въпроса/казуса/действия на месец;
  • възстановяване на сайта в случай на срив, хакерска атака или друга загуба на данни;
  • преференциални цени (10% отстъпка) в случай на нужда от допълнителни дейности, като инсталиране на разширения, теми или други услуги, които се заплащат отделно;
  • възможност за контакт и реакция по телефон или онлайн чат.

Разбира се, можем да съставим и план по ваши параметри, ако горните не ви прилягат.

* При избор на план за поддръжка се заплаща за минимум 6 месеца.

За онези от вас, които бих искали да възложат основната част от администрирането на магазина си на специалист, ние можем да осигурим и „Персонален администратор“.

Във всеки случай ние сме на ваше разположение и ще се радваме да улесним и подсигурим вашата работа с Opencart магазина ви.

Свържете се с нас във Фейсбук, на 0894319564 или ни пишете на service(at)opencart.bg!

Отзиви за нас

Безплатен онлайн магазин с OpenCart
Искам да изкажа специалните си благодарности на екипа на opencart.bg!  Без тяхна помощ никога нямаше да успея да се справя. Изключително съм впечатлена, че те реагираха много бързо на всичките ми въпроси дори и късно вечер и през почивните дни. Тъй като не съм специалист в тази област, те ми помогнаха да осъществя мечтата си въпреки недостъчните ми знания. Благодарение на тяхната помощ, вече имам собствен онлайн магазин и бих ги потърсила отново за всякакви въпроси и проблеми. Това, че се обърнах към тях за инсталирането на онлайн магазина, ми спести много грешки, лутания и време.

Препоръчваме ви

affiliate_link

Хиляди магазини избраха OpenCart