Cart CMS - Free Shopping Cart Solution

За OpenCart

лого на OpenCartИскате да продавате стоки он-лайн? Едно от най-добрите решения за търговия в Интернет за създаване от малък електронен магазин до цял виртуален търговски център с множество е-магазини, е на ваше разположение, готово за ползване, напълно безплатно – OpenCart, отличен с втора награда за най-добра програма с отворен код за е-търговия за 2010 от Packt OSC Awards (Годишни Награди за Програми с Отворен Код).

OpenCart (Оупънкарт) е софтуер за е-магазини с отворен код и в превод от английски означава „отворена кошница„. Като готово решение за електронни магазини, той означава и възможност да отворите професионален онлайн магазин(и) бързо и лесно, като ви осигурява всичко, което ви е нужно, за да продавате успешно. Не изисква специализирани познания за работа с електронни магазини. С OpenCart можете да разчитате на лекота при управлението на е-магазина, както и на неограничени възможности за неговото развиване, персонализиране и обогатяване. Визия, функционалности, инструменти… – всичко в OpenCart е съобразено със съвременните уеб и SEO стандарти и ще ви позволи да правите точно това, което искате – да продавате!

Какво още означава да разполагате с готов за ползване, безплатен софтуер за електронни магазини с отворен код, какъвто е OpenCart! Означава да имате професионална платформа за е-търговия:

  • без такса за лиценз
  • без скрити разходи
  • без никакви ограничения и
  • за безсрочно ползване

И не на последно място: основателят на OpenCart Daniel Kerr декларира, че ще поддържа, развива и осъвременява платформата завинаги и всеки потребител на OpenCart може (и ще може) да се ползва от тези предимства без ограничения.

Вижте едно неизчерпателно изброяване на възможностите ви с платформата OpenCart или направо вижте един демо-магазин!