Cart CMS - Free Shopping Cart Solution

За OpenCart

лого на OpenCartИскате да продавате стоки он-лайн? Едно от най-добрите решения за търговия в Интернет за създаване от малък електронен магазин до цял виртуален търговски център с множество е-магазини, е на ваше разположение, готово за ползване, напълно безплатно – OpenCart, отличен с втора награда за най-добра програма с отворен код за е-търговия за 2010 от Packt OSC Awards (Годишни Награди за Програми с Отворен Код).

OpenCart (Оупънкарт) е софтуер за е-магазини с отворен код и в превод от английски означава „отворена кошница„. Като готово решение за електронни магазини, той означава и възможност да отворите професионален онлайн магазин(и) бързо и лесно, като ви осигурява всичко, което ви е нужно, за да продавате успешно. Не изисква специализирани познания за работа с електронни магазини. С OpenCart можете да разчитате на лекота при управлението на е-магазина, както и на неограничени възможности за неговото развиване, персонализиране и обогатяване. Визия, функционалности, инструменти… – всичко в OpenCart е съобразено със съвременните уеб и SEO стандарти и ще ви позволи да правите точно това, което искате – да продавате!

Какво още означава да разполагате с готов за ползване, безплатен софтуер за електронни магазини с отворен код, какъвто е OpenCart! Означава да имате професионална платформа за е-търговия:

  • без такса за лиценз
  • без скрити разходи
  • без никакви ограничения и
  • за безсрочно ползване

И не на последно място: основателят на OpenCart Daniel Kerr декларира, че ще поддържа, развива и осъвременява платформата завинаги и всеки потребител на OpenCart може (и ще може) да се ползва от тези предимства без ограничения.

Вижте едно неизчерпателно изброяване на възможностите ви с платформата OpenCart или направо вижте един демо-магазин!

Отзиви за нас

Безплатен онлайн магазин с OpenCart
Искам да изкажа специалните си благодарности на екипа на opencart.bg!  Без тяхна помощ никога нямаше да успея да се справя. Изключително съм впечатлена, че те реагираха много бързо на всичките ми въпроси дори и късно вечер и през почивните дни. Тъй като не съм специалист в тази област, те ми помогнаха да осъществя мечтата си въпреки недостъчните ми знания. Благодарение на тяхната помощ, вече имам собствен онлайн магазин и бих ги потърсила отново за всякакви въпроси и проблеми. Това, че се обърнах към тях за инсталирането на онлайн магазина, ми спести много грешки, лутания и време.

Препоръчваме ви

affiliate_link

Хиляди магазини избраха OpenCart